Να αφαιρείς οτιδήποτε τοξικό.

Να αφαιρείς οτιδήποτε τοξικό.

Να αφαιρείς οτιδήποτε τοξικό. 1080 565 Δημήτρης Σαββίδης

Να αφαιρείς από το περιβάλλον σου οτιδήποτε τοξικό.

Το περιβάλλον σου είναι όσοι άνθρωποι και καταστάσεις έχεις τριγύρω σου στην καθημερινότητά σου. Όλα όσα σκέφτεσαι, αισθάνεσαι και πράττεις επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό από το περιβάλλον σου. Αν γύρω σου έχεις ανθρώπους θετικούς, υποστηρικτικούς και χαρούμενους είναι πιθανότερο να βγει στην επιφάνεια ο καλύτερος σου εαυτός.

Αν όμως στην καθημερινότητα σου έχουν χώρο άνθρωποι μνησίκακοι και ζηλόφθονες είναι αναμενόμενο να σου ρουφούν όλη σου την ενέργεια.

Κάνε μου μια χάρη. Μη τα βάλεις ποτέ μαζί τους. Σε αυτή την περίπτωση θα χουν ήδη νικήσει. Αν θες εσύ να βγεις κερδισμένος, η μόνη λύση είναι να μεταφέρεις τον εαυτό σου σε ένα άλλο περιβάλλον. Σε ένα περιβάλλον καθαρό από κάθε τι αρνητικό.

Αν θες να σαι χαρούμενος φρόντισε να αφαιρείς από την καθημερινότητά σου ό,τι είναι τοξικό, ό,τι σε λυπεί, ό,τι σε αναστατώνει. Να αφαιρείς απ’ τη ζωή σου ό,τι σε αποπροσανατολίζει από τους στόχους σου, ό,τι σε μειώνει ως άνθρωπο, ό,τι σου βεβηλώνει την αισθητική, ό,τι σε πάει πίσω. Και να το κάνεις χωρίς ενδοιασμούς, δεύτερες σκέψεις, αμφιβολίες. Να αφαιρείς φίλε μου, αυτό είναι το μυστικό! Μάθε να το κάνεις συνειδητά και αυθόρμητα, για να μπορείς να προσθέτεις μετά…

“Το περιβάλλον μας, ο κόσμος στον οποίο ζούμε και εργαζόμαστε, είναι καθρέπτης της συμπεριφοράς και των προσδοκιών μας” – Δημήτρης Σαββίδης

 

Με εκτίμηση και σεβασμό σε σένα φίλε αναγνώστη,

Δημήτρης Σαββίδης

— Να σαι γερός εύχομαι… #destothetika

?⬆Μπορείς να μοιραστείς το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ ?⬆

?⬆Μπορείς να μαθαίνεις νέα μου εδώ ?⬆