ΔΙΕΘΝΉ ΠΡΟΏΘΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Ένωσα Έλληνες από 39 χώρες.

ΌΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΘΑΥΜΑΤΑ

MyGreekSummerChallenge2017

🇬🇷 Όταν οι Ελληνες ενωθούν κάνουνε θαύματα!! H Eλλάδα μας! Η χώρα με το ωραιότερο καλοκαίρι στον κόσμο! https://www.youtube.com/watch?v=ZzpI3RSK_m8🌊🌊🌊 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα τεράστιο θετικό κύμα ικανό να διαφημίσει σε όλο τον κόσμο τη χώρα με το ωραιότερο καλοκαίρι στη γη.Θέλουμε και εσάς μαζί μας! Και τους φίλους σας! Και τους φίλους των φίλων σας.. ☀️Κάνε #Share και #Comment το όνομα των φίλων σου που:Zουν στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα, Αγαπούν♥️ το ελληνικό καλοκαίρι και θα χαρούν να συμμετέχουν στην μεγαλύτερη καμπάνια προώθησής του μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.Στο παρόν spot Έλληνες και ξένοι φίλοι μας από όλο τον κόσμο, ένωσαν την θετικότερη τους ενέργεια, εμπνευσμένοι από το ασύγκριτο ελληνικό καλοκαίρι.Abu_Dhabi: Katsouros AlexandrosAργετνινή : Labourt JaviΣουηδία : Steve Papanastasiou George KalarasEδιμβούργο : George MantalasNέα Υόρκη Nicole ReglasOχάιο: Dimitris 'Rafe' SiafarikasNτουμπάι : Marietta Micha Kαναδάς : Andreas MastorakisΙσραήλ : Annie KamperiΟλλανδία : Katerina PsixogiouΓερμανία : Giorgos NtelisΙταλία : Sofia TsioniΣιγκαπούρη: Atis SavvidisΛος Άντζελες: Christie IliopΙαπωνία: Tristan SupertrampΚίνα: Paty Dimitris AlexakisΠορτογαλία : Dimitris BronowskiTσεχία: Thanos GΑγγλία : Konstantinos PeristerisΤέξας: Niko Skrat MasalasΕλλάδα : George AlogariastosΜελβούρνη : Manos KargasSpecial Credits : Alexis Zafeirakis για το μοναδικό video editting. Tzortzina Savvaki για τις υπέροχες λήψειςPopi Tsapanidou για την απίστευτη ενέργεια της και την ξεχωριστή στήριξη. Το Ελληνικό καλοκαίρι είναι ασύγκριτο και όλοι μαζί μπορούμε να το αναδείξουμε! ! ! Καλό Μήνα – Καλό Καλοκαίρι Ελλάδα!!!

Gepostet von Dimitris Savvidis am Donnerstag, 1. Juni 2017

Παρακαλώ αποδεχτείτε τα statistics, marketing cookies για να μπορέσετε να δείτε αυτό το βίντεο

 

H Eλλάδα μας! Η χώρα με το ωραιότερο καλοκαίρι στον κόσμο! Είχα μονάχα μια απλή ιδέα και με τη βοήθεια Ελλήνων εντός και εκτός Ελλάδας την κάναμε πράξη.

??? ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ενωμένοι δημιουργήσαμε ένα τεράστιο θετικό κύμα ικανό να διαφημίσει σε όλο τον κόσμο τη χώρα με το ωραιότερο καλοκαίρι στη γη. Και σε αυτό δεν ήμασταν μόνοι. Είχαμε και τους φίλους μας! Και τους φίλους των φίλων μας.. Το Ελληνικό καλοκαίρι είναι ασύγκριτο και αν σκεφτούμε δημιουργικά μπορούμε εύκολα να το αναδείξουμε! Αυτές και άλλες πολλές δράσεις είμαστε ικανοί να πετύχουμε αν ΕΝΩΘΟΥΜΕ!

Ετσι δημιουργόντας αυτό το διασκεδαστικό και εύκολο movement αξιοποιήσαμε τη δύναμη των κοινωνικών δικτύων και αμέτρητες εικόνες μετέδωσαν τις ομορφιές της Ελλάδας στο εξωτερικό.  Mόνο στο instagram ανέβηκαν περισσότερες από 3000 φωτογραφίες από τοπία της ΕΛΛΑΔΑΣ.

 

 

 

☀️

Στο παρόν spot Έλληνες και ξένοι φίλοι μας από όλο τον κόσμο, ένωσαν την θετικότερη τους ενέργεια, εμπνευσμένοι από το ασύγκριτο ελληνικό καλοκαίρι.

Abu_Dhabi: Katsouros Alexandros
Aργετνινή : Labourt Javi
Σουηδία : Steve Papanastasiou George Kalaras
Eδιμβούργο : George Mantalas
Nέα Υόρκη Nicole Reglas
Oχάιο: Dimitris ‘Rafe’ Siafarikas
Nτουμπάι : Marietta Micha
Kαναδάς : Andreas Mastorakis
Ισραήλ : Annie Kamperi
Ολλανδία : Katerina Psixogiou
Γερμανία : Giorgos Ntelis
Ιταλία : Sofia Tsioni
Σιγκαπούρη: Atis Savvidis
Λος Άντζελες: Christie Iliop
Ιαπωνία: Tristan Supertramp
Κίνα: Paty Dimitris Alexakis
Πορτογαλία : Dimitris Bronowski
Tσεχία: Thanos G
Αγγλία : Konstantinos Peristeris
Τέξας: Niko Skrat Masalas
Ελλάδα : George Alogariastos
Μελβούρνη : Manos Kargas

Special Credits : Alexis Zafeirakis για το μοναδικό video editting. Tzortzina Savvaki για τις υπέροχες λήψεις
Popi Tsapanidou για την απίστευτη ενέργεια της και την ξεχωριστή στήριξη.