ΔΕΣ ΤΟ ΘΕΤΙΚΑ

Η ζωή μου γίνεται καλύτερη εστιάζοντας στα θετικά.

ΔΕΣ ΤΟ ΘΕΤΙΚΑ

Δημιούργησα με κόπο μια σελίδα αντισυμβατική, απέναντι στα δεδομένα και τα στερεότυπα της εποχής. Ονομάζεται “Δες Το Θετικά“. Στόχο έχει να εμπνεύσει τον κόσμο να δει τη ζωή λιγάκι θετικότερα. Να μεταδώσει μηνύματα αισιοδοξίας και θετικής ενέργειας σε έναν κόσμο που καθημερινά βομβαρίζεται από αρνητικά συναισθήματα. Μια σελίδα, που στόχο έχει να ενώσει όλον εκείνο τον κόσμο που σκέφτεται και πιστεύει πως το καλό κερδίζει στο τέλος. Μια σελίδα εμπνευσμένη μέσα από μια φράση ενός σπουδαίου Έλληνα του Νίκου Καζατζάκη: «Μια αστραπή είναι η ζωή, μα προλαβαίνουμε»! Ελάτε στην παρέα του ΔΕΣ ΤΟ ΘΕΤΙΚΑ και μοιραστείτε μαζί μας ελεύθευρα κάθε θετική σκέψη, πράξη και ενέργεια! Εστιάζοντας στα θετικά η ζωή μας θα γίνει καλύτερη .

— Να σαι γερός-ή εύχομαι… #destothetika

 

 

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.
1 Comment
  • Giota Tsarmpopoulou 8 June 2019 at 7:41 AM

    Υγιείς απόψεις, σκέψεις χωρίς κομματικές σκοπιμότητες, αγάπη για τη χώρα μας, που εδώ και χρόνια βιώνει άπειρα δεινά και έχει πέσει θύμα απίστευτων σκοπιμοτήτων…!
    Έχει ανάγκη από ενότητα, διαυγή συνεργασία, γνήσια αγάπη η Ελλάδα μας! Θα την έχει από όλους μας… Μόνο έτσι θα σωθεί. Μπράβο Δημήτρη Σαββίδη, έκανες ένα σωστό βήμα!