5000 Ευρώ Δωρεά

Συγκέντρωσα 5000 ευρώ (βίντεο) 

Με τη βοήθεια συναδέλφων μου στην Ολλανδική εταιρεία που εργάζομαι συγκεντρώσαμε 5000 (πέντε χιλιάδες) ευρώ. Τα χρήματα αυτά τα δωρίσαμε στο Νίκο Παπαγγελή (βίντεο). Ποδηλάτη με ειδικές ικανότητες. Έτσι στην εκδήλωση που διοργανώσαμε στις 2 Γενάρη γνωριστήκαμε από κοντά με 200 θετικούς φίλους. Μοιραστήκαμε αληθινές ιστορίες που μας ενέπνευσαν να ξεκινήσουμε θετικά τη νέα χρονιά. Ιστορίες ανθρώπων που όσο δύσκολα και αν τα φερε η ζωή, δεν σταμάτησαν να βλέπουν “θετικά”.

Εκείνη τη βραδιά ένιωσα ευγνωμοσύνη. Έκανα σε κάποιον που είχε ανάγκη ένα τεράστιο δώρο.Ένιωσα υπερήφανος γιατί είδα το “Δες Το Θετικά” για πρώτη φορά να γεννάει κάτι μεγάλο. Στην εταιρεία που εργάζομαι ως μηχανικός καταφέραμε να συλλέξουμε 5000 ευρώ για το φίλο μου το Νίκο, τον παραολυμπιονίκη ποδηλάτη!

Εκείνη τη βραδιά, γίναμε μια παρέα, μοιραστήκαμε σκέψεις και βαθιά συναισθήματα. Στόχος μου ήταν να κατανοήσουμε πως στο ταξίδι της ζωής όλοι μας είχαμε και θα έχουμε δυσκολίες. Μα με συνεργασία και σωστή στοχοθεσία καταφέρνουμε να πετύχουμε πάντα υψηλότερα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον τρελό μου φίλο και iron-man Λευτέρη Δήμο.

Δεν ξέρω πόσο θα ζήσω, μα άνθρωποι σαν εσένα θα χουν κάνει το ταξίδι μου αυτό που λέγεται ζωή να μετράει….

Στα επόμενα εύχομαι….

 

1 Comment